Izvor: kososvo online
25.09.2023 u 14:45
1

OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE I SPISAK: Kosovska policija objavila slike, šta je sve zaplenjeno posle napada u selu Banjska

Kosovska policija objavila je na svom Fejsbuk nalogu fotografije na kojima se vidi šta je sve zaplenjeno od oružja i opreme posle napada u selu Banjska na severu Kosova.

Kosovska policija je saopštila da je pronašla pun arsenal oružja prilikom pretresa na više lokacija, stambenih objekata i u vozilima, kojima je grupa napadača blokirala puteve u okolini sela Banjska, uključujući i vozila koja su se nalazila oko manastira Banjska.

VAŽAN RAZGOVOR: Predsednik Vučić obavestio Bocan-Harčenka da Kurti na KiM sprovodi brutalno etničko čišćenje
FACEBOOK

 

Kako navodi policija, pronađeno je na stotine komada oružja raznih vrsta i kalibara, uniformi i logističke opreme, uključujući i vojno naoružanje teškog kalibra poput granata, topova, mitraljeza, kalašnjikova.

KOOSVSKA POLICIJA /FACEBOOK

Prištinski mediji su na svojim portalima i nalozima na društvenim mrežama objavili fotografiju mrtvog mladića, navodeći da je to jedan od napadača iz sela Banjska. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da iza napada stoje Srbi sa severa Kosova, dok iz Prištine navode da je u pitanju paravojna formacija iz cetnralne Srbije.

KOSOVSKA POLICIJA/FACBOOK

Kosovska policija je posle ubistva svog pripadnika ubila trojicu napadača, i nekoliko njih ranila. Uhapšeno je njih šestoro.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE I SPISAK: Kosovska policija objavila slike, šta je sve zaplenjeno posle napada u selu Banjska”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter