Izvor: Tanjug
25.09.2023 u 16:11
2

MINISTAR GAŠIĆ PORUČIO: „Nastavljamo da radimo na poboljšanju uslova u kojima rade policajci“

Naša policija svojim radom stoji rame uz rame sa evropskom, a mi ćemo nastaviti sa trendom modernizacije uslova u kojima oni rade, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić na otvaranju nove zgrade policijske ispostave u Novom Sadu.

Ministar Gašić je naveo da će zgrada policijske ispostave Stari grad imati za cilj veću bezbednost i sigurnost građana.

„Ova policijska ispostava pokriva urbano jezgro grada i vitalne objekte koji se u njemu nalaze, a ono što je posebno važno jeste da se na ovoj teritoriji održava najveći broj manifestacija i kulturnih događaja. Urađena je i nova šalter sala za upravne poslove što će dodatno rasteretiti ostale policijske stanice i olakšati građanima pristup izradi ličnih dokumenata“, rekao je Gašić.

Svečanom otvaranju prisustvovao je i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović koji je istakao da se u poslednjih par godina značajno radi ne samo na unapređenju već i obrazovanju policijskih službenika.

MINISTAR GAŠIĆ POLOŽIO KAMEN TEMELJAC: Niče novi objekat Sektora za vanredne situacije

„Činjenice i brojke govore da je pokrenut veliki posao o poboljšanju uslova u kojima rade naši službenici u svim upravama i jedinicama. Ovde u Novom Sadu i Sremskoj Kamenici imamo novu školu unutrašnjih poslova. Ministarstvo pristupa dobrom planiranju, pripremi i realizaciji ovakvih projekata u kojima su na centralnom mestu policijski službenici i građani“, kazao je Mirović.

Prema rečima gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića ovo će biti centralna stanica u gradu, a najavljeni su i novi projekti koji bi uskoro trebalo da počnu sa realizacijom.

„Sledeće na redu je obnavljanje odnosno rekonstrukcija zgrade u Kralja Petra gde nam je administrativni deo SUP-a, to je projekat za koji je potrebno izdvojiti 40 miliona dinara.

Najvažnije je da smo ovde vratili daleko noviju i bezbedniju stanicu i da će se policijski službenici vratiti ovde gde su bili više godina i decenija“, rekao je Đurić.

Sa izgradnjom novog objekta policijske ispostave Stari grad započeto je u februaru prošle godine, a u ovaj projekat uloženo je ukupno 142 miliona dinara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “MINISTAR GAŠIĆ PORUČIO: „Nastavljamo da radimo na poboljšanju uslova u kojima rade policajci“”

  1. Bogami mic po mic pohvataste skoro sve kriminalce , to se jednostavno mora priznati , i to ne samo skorasnje vec resavate i one slučajeve od pre nekoliko godina koji do sada nisu bili rešeni . Pocece da Vas se plase kriminalci , naravno ne samo Vas vec i Vasih saradnika .

    1
    0
    Odgovori
  2. Do pre neku godinu zgrada u koju se uselila policija a to je bivši SIV i već je tada dosta dugo boravila u toj zgradi u Zorana Djindjica , neshvatljivo je da niste imali kamere na zgradi , valjda je to sada okamerisano .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter