Izvor: Tanjug
08.06.2022 u 15:34
0

ODGOVOR HRVATSKOM PREMIJERU PLENKOVIĆU Predsednik Vučić poručio je da jedini stav Hrvatske poslednjih decenija bio negativan stav prema Srbiji!

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi voleo da čuje stav Hrvatske po bilo kom pitanju, ali da to ne bude stav drugih, već stav Hrvatske i dodao da ga nije zapazio decenijama.

Na pitanje novinara u Ohridu da prokomentariše izjavu hrvatskog premijera Andreja Plenkovića da “ne razume države čiji se stav ne zna“, Vučić je kazao da je “najbolje imati svoj stav, a najgore nemati ga“ i upitao u čemu su Hrvati imali svoj stav, osim u negativnom stavu prema Srbiji i srpskom narodu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

“Voleo bih da čujem za taj stav, ali ne da to bude stav čopora, već njihov stav, po bilo kom pitanju. Nisam ga zapazio u poslednjim decenijama“, rekao je Vučić.

ODGOVOR MINISTRA VULINA HRVATSKIM MEDIJIMA: Kompleksi Hrvata prema Vučiću leže u zavisti što je unuk jasenovačke žrtve stvorio Srbiju koja je uspešnija od Hrvatske

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter