Izvor: Tanjug
03.04.2023 u 08:08
0

OGLASILA SE SRPSKA LISTA, NOVI TEROR NA KIM: „Nasilnici u uniformi maltretirali ženu sa detetom u naručju“

Srpska lista saopštila je da su "nasilnici u uniformi" na raskrsnici u Zvečanu sa četiri vozila i naoružani dugim cevima maltretirali ženu sa detetom u naručju.

– Kao što smo govorili na današnjoj konferenciji, na severu nisu raspoređeni policajci već nasilnici u uniformi koji su malo pre na raskrsnici u Zvečanu sa četiri vozila i naoružani dugim cevima maltretirali ženu sa detetom u naručju. A ti Kurti nastavi sa provokacijama… misliš da možeš kako hoćeš, a dokle ćeš…, navela je Srpska lista sinoć na svojoj Fejsbuk stranici.

Uz objavu Srpska lista okačila je i snimak incidenta. Potpredsednik Srpske liste Igor Simić ranije u nedelju je na konferenciji za medije rekao da su pripadnici specijalne kosovske policije nezakonito i protiv Ustava takozvanog Kosova prisutni na severu KiM, jer sastav policije mora da odražava etnički sastav teritorije na kojoj se nalaze.

SRPSKA LISTA ODGOVORILA NA PROZIVKE STRANIH AMBASADORA: „Osudili smo paljenje automobila, a zašto vi niste osudili PALJENJE SRPSKIH KUĆA?“

On je upozorio da, u slučaju da se ne pusti uhapšeni Milovan Božović i ne prestane represija Kurtijevog režima, srpski narod to više neće trpeti, niti prihvatiti, rekao je potpredsednik Srpske liste Igor Simić, na konferenciji za medije Srpske liste (SL) u severnom delu Kosovske Mitrovice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter