Izvor: Tanjug
24.09.2023 u 19:37
4

OGLASIO SE BORELJ: Razgovarao sa Kurtijem i Vučićem

Kancelarija za spoljne poslove EU (EEAS) saopštila je da je ''posle današnjih kukavičkih i gnusnih napada na pripadnike kosovske policije'' visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj razgovarao sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem, kao i da je nazvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Borelj je, kako se navodi u saopštenju, najoštrije osudio “današnju agresiju“.

On je uputio i saučešće porodci, kolegama i voljenima policajca koji je izgubio život dok je vršio dužnost, i poželeo brz oporavak povređenom policajcu.

Borelj je takođe nazvao i predsednika Srbije Vučića, navodi se u saopštenju.

PUCNJAVA NA SVE STRANE: „KOSOVSKA POLICIJA“ POTVRDILA DA JE ELIMINISALA TRI NAPADAČA, 5 UHAPSILA!!!

Borelj je još jednom pozvao napadače da se predaju i da puste poklonike da bezbedno napuste Manastir Banjska, pozivajući i na uspostavljanje mira i stabilnosti.

U saopštenju se još dodaje da EULEX kao drugi faktor bezbednosti prati situaciju na terenu i ostaje spreman da podrži privremene prištinske institucije u obezbeđivanju stabilnosti i bezbednosti, u skladu sa svojim mandatom i u bliskoj saradnji sa Kforovom misijom NATO.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “OGLASIO SE BORELJ: Razgovarao sa Kurtijem i Vučićem”

  1. Uh kako si gadan, evo neka kaže Danas , jesam li pisala kakva je ovo ljiga od nazovi čoveka , ljiga , gori je od jegulje , fuj, jesam li mu Danase opisivala usta , da iz takvih usta može da izađe nešto na dobro, ne može , nista , ali ovi iz Danasa nisu hteli da objave. Valjda sada shvataju nešto ako im je imalo žao naroda na KiM ali i Srbije a rekla bih da jeste .
    Koga podržava ovaj privremene institucije šiptarske a gde su ti ZSO , a gde je nelegalno osvajanje naše teritorije, lopov i lažov , kradjom i prevarama i osiromašenim uranijumom misli i dalje da je osvojio deo Srbije. Dobro je što ZSO nisu napravljene , sve ćemo da povratimo što je inače naše a i euleks banda nad bandama , tamo je da podrži teroriste isto kao što su i oni teroristi koji su osvojili deo Srbije nelegalnim bombardovanjem , ali kur moj što kaže onja deda .Pravno Pravedna Pravda mora da pobedi ili čemu svet .

    1
    0
    Odgovori
  2. Kukavice i gnusno, a jel herojski potezati noževa na srpsku decu,herojski pucati u decu i mladiće bez povoda,herojski prebijanje srpskih prolaznika,herojski bacati bombe noću na kuće Srba,ološi nacistički vršljaju po Srbiji i uz herojsku podršku nevladinih,petokolonaških, izdajničkih,organizacija pljuju po nama i mrcvare ovaj napaćeni narod.je. ..im svima sve.Fuj .sramoto ljudskog roda.Tvorci zla ,dabogda ga u kući imali,a imaće ga ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter