Izvor: Tanjug
20.12.2022 u 17:56
0

OGLASIO SE EULEKS: „Bezbednosna situacija na severu KiM uznemirujuća i napeta“

Misija Euleksa saopštila je danas da je bezbednosna situacija na severu Kosova i Metohije „uznemirujuća i napeta“.

KURTI BEZ SRAMA: „Barikade na severu KiM neće dugo moći da ostanu – Srbi traže od KFOR-a nerealan zahtev“

Misija u odgovoru za Kosova press navodi da su njene patrole na severu KiM primetile prisustvo „naoružanih ljudi, često maskiranih pojedinaca i grupa“, kao i dodatnih barikada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iz Euleksa kažu da je to „neprihvatljivo“ i da se barikade moraju odmah ukloniti. 

Ocenjuju i da „bezbednosni vakuum koji je nastao nakon ostavke srpskih pripadnika kosovske policije mogu da iskoriste kriminalne grupe“. 

Navode da je na agencijama za sprovođenje zakona da to spreče i da je Euleks je u okviru svog mandata i kapaciteta pobornik preventivnih mera, ali da ne može da zameni kosovsku policiju.

Važno je odmah deeskalirati situaciju i uzdržati se od najprovokativnijih akcija. Ovo je pre svega u korist lokalnog stanovništva, čija su zaštita i bezbednost ugroženi zbog trenutne situacije, navodi Euleks.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter