Izvor: Tanjug
03.11.2023 u 12:28
1

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ: „Napadi na moju porodicu su napadi i na svaku srpsku porodicu“ (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je predizborna kampanja počela brutalnim uvredama i napadima na njegovu porodicu i istakao da su to napadi i na svaku srpsku porodicu.

„Poštovani građani, kada sam raspisao izbore, zamolio sam i zahtevao od političkih aktera da učestvuju u fer utakmici. Da se nadmeću svojim programima, planovima, ciljevima za budućnost naše zemlje. Žalosno, ali kampanja je krenula brutalnim uvredama, napadima, onakvim kakve nismo videli mnogo godina, možda čak i decenijama. I ne samo u našoj zemlji, već i na širem prostoru“, rekao je Vučić, u prisustvu svog oca Anđelka, u video poruci objavljenoj na instagramu.

Predsednik je dodao da je potrebno na mnoge od tih stvari odgovoriti.

„Odgovaraćemo rezultatima rada, odgovaraćemo onim što ćemo tada učiniti u budućnosti, kao i boljitkom građana Srbije. Ali, oni političari koji su preko svojih medija sinoć pokušali da napadnu porodicu Vučić, nisu napali samo našu porodicu, nisu napali moju majku, suprugu mog oca, kao i mog oca i mene, oni su napali svaku srpsku porodicu u Srbiji. Oni žele uništenje naših porodica“, naglasio je Vučić.

Dodao je da oni žele uništenje naše zemlje baš onako kako su je uništavali od 2000. do 2012. godine.

DANAS – TAČNO U 18.30 SATI: Predsednik Vučić će se obratiti naciji

„Napisali za one koji ne znaju da sam demantovao da je izvesni gospodin Fahri Musliju moj otac, želeći da kažu da u stvari on to jeste. Ja sam ponosan na svog oca i mnogo je bolji od mene i mnogo sam toga od njega naučio. I na svoju majku, znam koliko je poštena, časna i odana bila i njemu i porodici i državi. I još jedno da vam kažem – moj otac je Anđelko, ja ga volim beskrajno i sačuvaćemo sve porodice u Srbiji i sačuvaćemo Srbiju od vas, neodgovornih, od vas progonitelja, od vas koji biste da srušite sve što je ova zemlja napravila“, poručio je Vučić u objavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ: „Napadi na moju porodicu su napadi i na svaku srpsku porodicu“ (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter