Izvor: RT
31.01.2024 u 07:32
1

OKUPACIJA U PUNOM JEKU! KURTI danas zabranjuje UPOTREBU DINARA!

Premijer privremenih prištinskih institucija odbio je da posluša preporuke Vašingtona i Brisela, piše "Politika"

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti odbio je predlog SAD, EU i zemalja Kvinte i od sutra zabranjuje upotrebu dinara na Kosovu i Metohiji, piše „Politika“.

Tim povodom, predsednik Aleksandar Vučić sazvao je hitan sastanak u Predsedništvu sa pojedinim ministrima Vlade Srbije kako bi se dogovorili o narednim koracima koje će Beograd preduzeti.

Kako je Tanjugu potvrđeno u Predsedništvu, sastanak je održan kasno sinoć i razgovaralo se o naredim potezima Beograda.

Privremena vlada u Prištini je i pored preporuka Vašingtona, Brisela i zapadnih zemalja, odlučila da zabrani upotrebu dinara čime je nastavljen pritisak na Srbe na Kosovu i Metohiji.

Postavlja se pitanje da li su i potezi Prištine, preporuke zemalja Kvinte i naknadna odluka Kurtija da ignoriše signale Zapada, zapravo samo deo političkog i unapred dogovorenog manevra koji ima za cilj nastavak progona Srba i podrške albanskim separatistima na Kosovu i Metohiji, piše „Politika“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OKUPACIJA U PUNOM JEKU! KURTI danas zabranjuje UPOTREBU DINARA!”

  1. Nama nije jasno kako već godinama pišu u Srbiji,,,KURTI OBUSTAVIO,KURTI UHAPSIO,KURTI OVO ILI ONO !!!!!!! To ovce znaju da je AMERIKA A KVINTA PO NALOGU ISTE !!!! KURTI JE ZELENSKI,,,TO SU GLUPERDE LJUDI !!! Sve će se to njima obiti o glavurdu vrlo brzo !!!!!Srbija ima i eure,neka taj narod jadan i napaćen plaća eurom !!!! NEĆE OVO DUGO TRAJATI !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter