Izvor: KOSOVO-ONLINE
24.09.2023 u 14:52
0

ORLIĆ: Kurti je pojurio da za događaje u Banjskoj optuži Srbe

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je da je kosovski premijer Aljbin Kurti za događaje u Banjskoj odmah prvi pojurio da optuži Srbe, a da bi svako ozbiljan sačekao da vidi šta se tačno dogodilo pre nego što se oglasi.

Ako ćemo da pričamo o onima koji su sve samo ne to, onda ste videli i reakciju Aljbina Kurtija koji je odmah krenuo, pojurio prvi da optuži Srbe, da kaže da je to neka organizovana ne znam šta akcija i da su to profesionalci neki izveli, sigurno ih je u međuvremenu lično već legitimisao pa zna ko su i šta su, dakle jasno vam je sve – rekao je Orlić.

ZBOG SITUACIJE NA KOSOVU I METOHIJI: Popodne vanredno obraćanje predsednika Srbije!

Kosovska policija je saopštila da je noćas jedan policajac ubijen, a drugi ranjen u pucnjavi na ulazu u selu Banjska na severu Kosova.

Ali, ako pričamo o tome kome odgovara nasilje bilo kakvo – to je isključivo Aljbin Kurti i to svi znaju. I sve što je radio prethodnih meseci sa najbrutalnijim mogućim terorom koji je provodio nad golorukim srpskim narodom radio je upravo zato što je želeo otvorenu eskalaciju i zato što je hteo da dovede do nekog nasilja – istakao je Orlić.

Ukazao je da je jasno ko jedini može da bude zadovoljan ukoliko se desi bilo kakav sukob, a pogotovo ako je neki koji podrazumeva i ljudska žrtve.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter