Izvor: TANJUG
24.09.2023 u 14:26
4

BORELJ: Utvrditi sve činjenice o napadu u Banjskoj

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost izjavio je danas da je potrebno utvrditi sve činjenice o napadu na ulazu u selo Banjska u opštini Leposavić, kao i da se odgovorini za to moraju izvesti pred lice pravde.

On je istovremeno najoštrije osudio, kako je rekao, gnusan napad naoružane bande na pripadnike kosovske policije u Banjskoj na severu Kosova, u kojem je jedan policajac poginuo, a dva su povređena.

NAPETO NA KOSOVU I METOHIJI: Odjekuju pucnji u Banjskoj! Kosovska policija zabranila prolaz Hitnoj pomoći! (VIDEO)

Još više nevinih života ugroženo je u neprijateljstvima koja traju u okolini manastira Banjska. Ovi napadi moraju odmah da prestanu – rekao je Borelj.

Istakao je da je EULEX, kao druga odgovorna misija za bezbednost na terenu i da je u bliskom je kontaktu s vlastima i KFOR-om.

– EU i njene članice opet pozivaju sve aktere da rade na deeskalaciji situacije na severu Kosova – rekao je Borelj. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “BORELJ: Utvrditi sve činjenice o napadu u Banjskoj”

  1. Utvrditi sve činjenice zašto nisi osnovao ZSO, zašto si dopustio da se ovako naoružavaju šiptari, i zašto si uopšte na tom mestu na kom se , ko zna dal i tebe placaju .

    1
    0
    Odgovori
  2. Mora odmah da prestane,ko šta ,pa vi ste do toga doveli …mirotvorci.Što ne tražiš da Felingera uhapse jer poziva na bombardovanje Beograda.Molim našu braću iz dijaspore ,pogotovo one koji se bave rizičnim životnim poslovima,da potraže ovog smrada i da ga ubede da promeni mišljenje,oni bar znaju kako se to radi.Patriotizmom, nije samo pevanje po kafanama o Srbiji,nekad treba malo i da se uradi nešto konkretno.Malo pegranja bi mu prijalo,jer je pokušavao listove istorije koji nama znače.,a za dečiji spomenik ja bih mu zamenio cipele i rukavice ,samo da sam zdrav,pa da odem u tu prokletu.. Austriju …….

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter