Izvor: BSC Happy
08.08.2023 u 10:08
1

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA ZA HAPPY TV: „TOMPSON hoće da DRŽI KONCERT u BEOGRADU, a SRPSKIM PEVAČIMA brane ulazak u HRVATSKU“

Gost najgledanijeg jutra u Srbiji je Dragan Marković Palma - lider Jedinstvene Srbije.

Dragan Marković Palma je rekao da Zagreb brani srpskim pevačima ulazak u zemlju, dok građani tako ne misle

– Siguran sam da to Kurti ne radi sam. Vidite da on ima neku prećutnu saglasnost sa nekim zemljama EU. Bilo bi u sup da nije tako, imate dva danas da ispoštujete Briselski sporazum – pa kao osuđujemo… Nemojte tako da nas branite. Mi tražimo da se poštuje ono što ste vi sastavili. To poštuju samo Srbi, a kosovski Albanci ne. Hrvati zabranjuju srpskim pevačima da pevaju, a njihovi građani to žele. Grčka nam je druga kuća, kao i Egipat kad su hladni dani. 80 osto srpskih pesama na njihovim radio stanicama. Tompson peva ratno-huškačke pesme, one je hteo da drži koncert u Beogradu. Lično ne bih imao ništa protiv, ali ako vi zabranjujete srpskim legendama, srpskim pevačima… šta drugo možete da očekujete – istakao je Dragan Marković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DRAGAN MARKOVIĆ PALMA ZA HAPPY TV: „TOMPSON hoće da DRŽI KONCERT u BEOGRADU, a SRPSKIM PEVAČIMA brane ulazak u HRVATSKU“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter