Izvor: BSC Happy
17.04.2023 u 12:36
0

„KURTI JE NA VASKRS POSLAO PORUKU DA ĆE VLADATI I SEVEROM KiM“: Petković upozorava

Sastanak Aljbina Кurtija sa četvoricom kandidata Pokreta „Samoopredenjenje“ za gradonačelnike u četiri srpske opštine na severu Кosova i Metohije je zapravo prava poruka koju Кurti upućuje Srbima na Vaskrs – a to je da će faktički gradonačelnik severne Кosovske Mitrovice, Zvečana, Zubinog Potoka i Leposavića biti Aljbin Кurti, kao i da će na severu КiM vladati njegov Pokret „Samoopredeljenje“.

To što je svojim kandidatima poželeo pobedu na nedemokratskim i antisrpskim izborima i predstavio broj 115 koji treba da bude zaokružen, pokazuje u svoj svojoj  suštini razmere Кurtijeve srbomrzačke politike i programa njegove stranke da КiM treba etnički očistiti od Srba.

STRAH I NEMIR: Na severu KiM osvanuli grafiti OVK (FOTO)

Sada svi mogu da vide koliko je predsednik Aleksandar Vučić bio u pravu kada je govorio da Кurti sa dva odsto albanske podrške na severu želi da vlada kao gradonačelnik nad 98 odsto srpskog stanovništva koje ne želi da živi u Кurtijevoj lažnoj državi.

Takvi izbori, koji imaju za cilj da ponište postojanje apsolutno većinskog srpskog naroda na severu КiM, nastavak su terora i nasilja Кurtija nad Srbima, sa ciljem potpune okupacije severa.

Najveću odgovornost u pokušaju da se politički i na svaki drugi način porobi srpski narod na severu snosi međunarodna zajednica, koja snažno podržava nasilno održavanje izbora na kojima Srbi neće glasati.

Кako će sada zapadni predstavnici da objasne činjenicu da će čisto srpske sredine i opštine da vodi dva odsto Albanaca koji će jedini da izađu i glasaju. Je li to ta vrhunska demokratija za koju se navodno zalažu? A što se svi ti zapadni ambasadori i predstavnici nisu zalagali za održavanje srpskih izbora i referenduma na КiM, zašto tada nisu žalili za demokratijom i ljudskim pravima Srba koja su tada pogažena?

VOJISLAV ŠEŠELJ EKSKLUZIVNO ZA „BSC HAPPY PORTAL“: „Etnički čisto Kosovo i otimanje crkava i manastira, to Kurti želi iz sve snage!“

Neka svi dobro pogledaju koliko su bili licemerni svi ti zapadni predstavnici koji su tobože brinuli o regularnosti izbora u centralnoj Srbiji, iako su održani po najvišim demokratskim standardima i uz izlaženje u susret svim suštinskim zahtevima opozicije, dok na Кosovu i Metohiji od istih tih zapadnih predstavnika ne postoji ni mrva brige ili odgovornosti za izborno nasilje koje Кurti želi da sprovede na severu КiM.

Toliko je očigledno da srpski narod na КiM može da isključivo računa na brigu,odgovornost i svaku vrstu pomoći predsednika Vučića i Srbije, dok svi drugi žele danas dodatno pritisnu i ukinu naš slobodarski duh. To im neće poći za rukom, jer državaSrbija će nastaviti da snažno podržava i vodi računa o svom narodu na КiM.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter