Izvor: Tanjug
15.04.2023 u 14:41
0

PETKOVIĆ ZA VASKRS NA KOSOVU I METOHIJI: Večeras u Visokim Dečanima

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, boraviće večeras i sutra na Kosovu i Metohiji.

Petković će noćas, u manastiru Visoki Dečani, prisustvovati ponoćnoj Vaskršnjoj Liturgiji, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

PETKOVIĆ ZNA PRAVO STANJE, A OVIM ČINJENICAMA JE UMIRAO GRAĐANE: „Ranjeni Srbin je stabilno, par milimetara ga je delilo da izgubi život!“

Sutra u 11 sati, u manastiru Draganac, kod Gnjilana, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju učestvovaće u proslavi Vaskrsa sa decom i bratstvom manastira, navedeno je u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter