Izvor: Tanjug
27.01.2022 u 17:04
0

Počeo sastanak Dačića sa evroposlanicima u Skupštini Srbije

Sastanak predsednika Skupštine Srbije Ivice Dačića i evroposlanika Tanje Fajon, Vladimira Bilčika, kao i Knuta Flekenštajna i Eduarda Kukana počeo je oko 16.45 časova u parlamentu.

Četiri evroposlanika, koji su posredovali u međustranačkom dijalogu, u Beogradu su bili u septembru kada su na sastanku sa Dačićem i političkim strankama dogovorili 16 mera za unapređenje izbornih uslova. 

Posle sastanka sa Dačićem, posrednici u dijalogu će se sastati sa šefovima poslaničkih grupa, a, prema programu u koji je Tanjug imao uvid, trebalo bi da usledi i sastanak sa predsednikom Srpskog pokreta Dveri Boškom Obradovićem i predsednikom Dosta je bilo Sašom Radulovićem pojedinačno.

U petak bi posrednici u dijalogu trebalo da se sastanu sa liderima opozicionih političkih partija, a istog dana planiran je sastanak sa predsednikom Vučićem, a potom i sa članovima Privremenog nadzornog tela.

Sa gostima iz Brisela će, kako se očekuje, imati sastanak i ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović, kao i premijerka Ana Brnabić.

Prema programu, evroposlanici će se još jednom sastati sa predsednikom parlamemnta, a zatim i sa šefom delegacije EU u cilju rezimiranja rada Misije.

Nakon toga, planirana je konferencija za medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter