Izvor: Tanjug
18.06.2023 u 11:54
0

PREDSEDNIK VUČIĆ UPUTIO HITNU NAREDBU: „Zahtevam od Vlade marljiviji pristup povodom poplava, SVI NA TEREN“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da od Vlade Republike Srbije zahteva odgovorniji i marljiviji pristup povodom poplava, kao i da svi treba da idu na teren, od predsednice vlade do drugih i da moli da se izađe sa većim naplatama za ljude koji su pretrpeli štetu.

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI: „Upozoravamo sve one koji bi da isele Srbe sa severa KiM – to se NEĆE DOGODITI“

„2014. godine smo gotovo u 70 opština imali poplave, 63 opštine sam obišao tada. I to nije da odete da budete 10 minuta na tom mestu i da napustite mesto. Idite razgovarajte sa narodom. Razgovarajte sa ljudima, napravite timove, nema šta Blagojeviću da radiš u Beogradu, da sediš, idi da razgovaraš sa ljudima. Svi na teren, od predsednice vlade Srbije do svih drugih, to je moj zahtev, nije moja molba“, rekao je predsednik.

On je na konferenciji za medije dodao da je njegova molba, ukoliko je moguće, da se izađe sa većim naplatama za ljude koji su pretrpeli štetu i da je to pre svega molba za Ministarstvo finansija, da se izdvoji novac da se štete saniraju, da narod vidi da su sa njima.

„Meni nije problem, ja ću da obiđem nekoliko opština, ali to morate vi da radite, to je vaš posao, biću zauzet sa KiM narednih dana. Sutra mi je Viktor Orban (mađarski premijer) ovde, prekosutra dolazi kubanski predsednik (Migel Dijaz-Kanel) , u utorak on stiže i sredu je ovde“, dodao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter