Izvor:
16.04.2019 u 08:37
0

POSETA MOSKVI: Dačić sutra sa Lavrovim o bilateralnoj saradnji!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće sutra u poseti Ruskoj Federaciji.

Tokom boravka u Moskvi, šef srpske diplomatije sastaće se sa ministrom inostranih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovim, sa kojim će razgovarati o bilateralnoj saradnji, razmeniti mišljenja o najvažnijim temama od značaja za dve zemlje, kao i o saradnji na međunarodnom planu.

U Ambasadi Srbije u Moskvi, ministar će otvoriti izložbu povodom obeležavanja 140 godina od otvaranja Poslanstva Kneževine Srbije u Ruskoj imperiji.

Na izložbi će, pored kopija dokumenata, prvenstveno za period od 1879. do 1918. godine, biti izložene i fotografije srpskih poslanika u Ruskoj Imperiji i drugih znamenitih ličnosti sa srpske i ruske strane, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter