Izvor:
08.09.2018 u 19:54
0

POZIV OD TURSKOG KOLEGE: Sastanak predsednika sa Srbima na Kosovu kasnio zbog razgovora sa Erdoganom!

Za vreme govora na Biznis forumu u Leposaviću, predsednik Aleksandar Vučić rekao je da ima hitan telefonski poziv od predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana.

Sastanak predsednika Aleksandra Vučića sa političkim predstavnicima Srba sa KiM u Zvečanu, koji je trebalo da počne u 20.30 kasnio je zato što je Vučić, kao što je najavio, imao telefonski razgovor sa turskim predsednikom.

Vučić je prethodno, u govoru na Biznis forumu, rekao da je dobio informaciju da Erdogan želi da se čuje s njim telefonski i da će mu se on prvom prilikom javiti – zato što se, kako je rekao, i Erdogan njemu odazove odmah, na svaki poziv.

Detalji razgovora nisu poznati.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter