Izvor:
19.03.2019 u 12:47
0

PRATITE NA HAPPYTV.RS: Vučić se sastao sa Dodikom!

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

Nakon sastanka u Predsedništvu Srbije, predviđene su izjave za medije.

Dodik je ranije danas izjavio je da će na sastanku biti reči o aktuelnim događajima, kao i infrastrukturnim i strateškim projektima, pre svega autoputu Beograd – Bijeljina.

"Naša saradnja ima kontiunuitet, bar jednom mesecno se sretnemo i pričamo o događajima koji su u toku i strateškim i infrastrukturnim projektima koje razvijamo zajedno, a pre svega autoput Beograd – Bijeljina" , rekao je Dodik za TV Pink.

On je dodao da je planirano da se u junu počne sa gradnjom te trase.

"Pripremamo se da nastavimo dalje. U završnim smo razgovorima oko deonica, one su podeljene i želimo da 'napadnemo' ođednom sve, a u narednih pet, šest godina mislim da bi mogli da imamo značajan deo posla završen", rekao je Dodik.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter