Izvor: TANJUG
05.10.2022 u 09:51
0

PRE 22 GODINE SRUŠEN JE USTAVNI POREDAK SRBIJE I SRJ! Vulin : „Srbija je demokratska, slobodna i uspešna uprkos 5. oktobru“

Ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas, povodom obeležavanja 5. oktobra, da Srbija više nikada ne sme da dopusti da joj stranci nasiljem i novcem određuju vlast i vode politiku.

VULIN REAGOVAO NA NAVODE POJEDINIH MEDIJA: Rusija neće promeniti stav o lažnoj državi Kosovo

– Pre 22 godine obaveštajne službe zemalja NATO pakta organizovale su i povele državni udar. Doktrina obojene revolucije tada isprobane u Beogradu i do danas unesrećuje zemlje i narode. Ogromnim novcem, lažima i nasiljem 5. oktobra 2000. godine srušen je ustavni poredak SRJ i Srbije. Izbori se nisu održali i završili, a izborna dokumentacija je spaljena i uništena kako bi se sakrili pravi rezultati narodne volje. Ono što nisu uspeli NATO bombarderi uspela je srpska NATO pešadija – rekao je Vulin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je saopštio Pokret socijalista, tada je započeta „pljačkaška privatizacija, stotine hiljada ljudi su ostali bez imovine i hleba, politički progon neistomišljenika je postao svakodnevna praksa, vojska je svedena na nivo nevladine organizacije, dok su najistaknutiji ratni komandanti i politički predstavnici borbe za očuvanje Kosova i Metohije u Srbiji izručeni Hagu, a šiptarski teroristi su pušteni na slobodu“.

– Započela je vlada žutog ološa i ambasadora. Srbija više nikada ne sme da dopusti da joj stranci nasiljem i novcem određuju vlast i vode politiku. Srbija je danas demokratska, slobodna, uspešna i časna zemlja, uprkos 5. oktobru, nikako zahvaljujući 5. oktobru – izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin povodom navršavanja 22 godine od, kako kaže, petooktobarskog puča.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter