Izvor: Tanjug
07.04.2022 u 22:38
0

Predsednik Aleksandar Vučić nakon izbora: Nije bilo fer tokom kampanje što su se neki ponašali kao da su na raspustu, rekao sam to Dačiću

Predsednik Aleksandar Vučić zahvalan je, kaže, SPS-u na podršci, ali i istakao da nije bilo fer tokom kampanje što su se neki ponašali “kao da su na raspustu”, što je, navodi, i zamerio lideru socijalista Ivici Dačiću.

Na pitanje da li ga je Dačić zvao, Vučić je rekao da ga je zvao više puta, a upitan da li nastavljaju u istoj koalicji, jer su bili lojalni u kampanji, odgovorio da je zahvalan socijalistima na dosadašnjoj podršci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na konstataciju da pojedini analitičari kažu da su njegovoj (Vučićevoj) pobedi na izborima sa oko 10 odsto doprineli socijalisti, uzvratio je – kako ti analitičari nisu primetili da je SPS četiri puta u vladi, a da SNS-u nisu bili potrebni.

Vučić je istakao da ne postoji niko u SPS ko može da kaže da on nije bio fer prema njima, a pogotovo Dačić.

“Ali, nije bilo fer u kampanji da sam ja sam morao da vodim državu i brigu o zemlji, a svi ostali su bili na na raspustu, što se države tiče. Bilo je onih u vlasti koji su se ponašali kao da nemaju odgovornost za državu, i to je stvar koju sam mu zamerio i rekao mu”, preneo je Vučić.

To važi i za ljude iz njegove stranke, kaže, ali mnogo manje, dodajući da to donekle može i da razume, ali ne i da opravda.

Dodao je i da ne razume analitičare koji kažu da su pobednici izbora oni koji su osvojili po tri, četiri, pet odsto glasova na izborima.

“Samo niko ne kaže da je ta lista koja je propala, imala četiri puta više glasova od drugoplasirane i trećeplasirane liste, to im ne pada na pamet da izgovore”, rekao je Vučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter