Izvor: TANJUG
29.06.2022 u 21:10
0

PREDSEDNIK NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE: Imamo i petu zemlju koja je povukla priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je i još jedna, peta zemlja, povukla priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, ali nije precizirao o kojoj zemlji je reč.

– Imamo i petu zemlju koja je je povukla priznanje Kosova i čekam da krenu u neku porecuduru za ulazak u neku međunarodnu organizaciju pa da vam pokažem sve papire koje imamo – rekao je Vučić večeras na konferenciji za novinare.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

VUČIĆ SE OBRAĆA: Molim Kurtijeve “dirigente” da malo smanje bahatost (FOTO)

On je poručio Prištini da se zaustavi i istakao da Srbija traži samo pošten pristup, kompromise, a ne primoravanje.

– Držim konferenciju samo da bih izneo upozoravajuću molbu jer ne znam sta drugo da učinim i kazem. Samo da im kazem – zaustavite se ljudi – poručio je Vučić.

On je ukazao i da Srbija nema drugo oruzje sem istine.

– Mi ćemo da ih molimo i verujem da će biti neko pametan da usliši naše molbe, a da dopustimo nove Oluje i Bljesak, taj film ponovio nećete gledati – rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara šta znači da Srbija više nema kud, i šta će preduzeti ukoliko te molbe iz Prisitne ne prihvate i ako počnu da oduzimaju tablice od 1. septembra.

Vucić je rekao i da ne zna o čemu vise da se razgovara i šta da uradi.

Na pitanje da li narod treba da bude zabrinut, on je dodao da svi treba da budu zabrinuti.

– Stvari se samo pogoršavaju, a oni pokusavaju kosovski problem da završe što pre da im ne bi Putin ispostavio pet Kosova – DNR, LNR, Krim, Herson, Zaporožje – rekao je Vučić.

– Može im se, ili tako misle sve praveći se da je to demokratski princip. Ako mislite da postoji neka bolja ideja ili da treba da ćutimo i da pustimo da se to desi, ja neću da ćutim – poručio je Vučić.

On je dodao i da će nova vlada uskoro biti formirana pa moze da ćuti i da donese drugačiju odluku, a i skupština isto tako, ako bude postojala drugačija većina koja misli da je demokratski da ćutimo i da se pravimo da je sve u skladu sa međunarodnim pravnim normama.

– Ja neću da se pravim, bolje da me nema, nego da slušam gluposti koje mi vređaju inteligenciju i to oni koji nemaju mnogo vise inteligencije – rekao je Vucić i zaključio da je suštinsko pitanje ko je taj ko ruši međunarodne zakone.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter