Izvor: Kurir.rs
04.05.2023 u 14:19
1

PREDSEDNIK OTKAZAO ODLAZAK U BRITANIJU: Vučić zbog Dana žalosti neće prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa III

Zbog Dana žalosti predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao je prisustvo na krunisanju britanskog kralja Čarlsa III.

Vučić je trebalo da bude jedna od 2.000 zvanica na krunisanju koje će u subotu 6. maja biti održano u Vestministerskoj opatiji međutim, zbog tragedije koja se dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u kojoj je stradalo osmoro dece i čuvar, on je otkazao odlazak u London.

Vučić je čestitao kralju na krunisanju.

STALA PRED CEV PIŠTOLJA: Nastavnica istorije oči u oči sa ubicom

Britanski monarh je pre tri godine zajedno sa suprugom, tada vojvotkinjom od Kornvola Kamila, bio gost Srbije. Oni su se tada sastali su se sa najvišim državnim i crkvenim zvaničnicima Srbije, obišli kulturno-istorijske znamenitosti, razgovarali sa verskim liderima u Srbiji. Prinčevski par je po sletanju na beogradski aerodrom dočekao Vučić koji je u to vreme bio premijer Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK OTKAZAO ODLAZAK U BRITANIJU: Vučić zbog Dana žalosti neće prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa III”

  1. Sedi tu, bas te briga za Britanca. Idi tamo pojavise na mestu da te ljudi vide. Pusti kosovo, evropsku uniju i rat u Ukraini. Ispirate nam mozak sa Kosovo, Kurtije i ostalim moronima. Vreme je da se Srbija dovede u red.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter