Izvor: Tanjug
31.07.2022 u 21:11
0

PREDSEDNIK SE OGLASIO NA INSTAGRAMU Aleksandar Vučić ponovio je svoju molbu da se sačuva mir „gotovo po svaku cenu“!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se putem Instagrama u poruci kojom je ponovio svoje molbe da se sačuva mir, „gotovo po svaku cenu“, povodom dešavanja na Kosovu i Metohiji.

Da podsetimo, privremene prištinske institucije jednostrano su donele odluku da srpskim građanima izdaju privremena dokumenta za ulazak na Kosovo i Metohiju, kao i odluku o nepriznavanju statusno neutralnih tablica u južnoj srpskoj pokrajini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Moja molba je i danas svima da pokušamo da sačuvamo mir gotovo po svaku cenu. Da zamolim Albance da se urazume, da zamolim Srbe da ne nasedaju na provokacije i da ne učine ništa što bi moglo da dovede do bilo kakvog sukoba, ali molim i predstavnike moćnih i velikih zemalja koje su priznale nezavisnost Kosova, da malo vode računa o međunarodnom pravu, da malo vode računa o realnosti na terenu i da ne dozvole da njihovi štićenici izazovu sukob. To je moja molba. Mi ćemo da molimo za mir i da tražimo mir. Ali odmah vam kažem predaje neće biti i pobediće Srbija. Drznu li se da krenu u progon Srba, maltretiranje Srba, ubijanje Srba, Srbija će pobediti, to je sve što imam da kažem“, rekao je Vučić u objavi.

Uz video snimak objavljen je i tekst: „Predaje neće biti, pobediće Srbija!“

Oglasilo se Ministarstvo odbrane povodom dezinformacija: „Vojska Srbije nije prelazila administrativnu liniju sa KiM!“

Na Instagram nalogu SNS Srbija objavljena je fotografija predsednika Vučića sa natpisom:

„Ako misle da je moguće da ponove 17. mart 2004, to se neće dogoditi. Sve što želimo je mir.“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter