Izvor: Tanjug
05.04.2023 u 20:25
0

Predsednik Vučić čestitao Pesah jevrejskoj zajednici u Srbiji!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku rabinu Isaku Asijelu i jevrejskoj zajednici u Srbiji povodom praznika Pesah, saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

– Srdačno Vam čestitam veliki praznik Pesah i neka radost i sećanje na oslobođenje budu večiti temelj i snažni izvor duhovne snage za sve pripadnike jevrejskog naroda, navodi se u Vučićevoj čestitki.

On je istakao da su svoje iskreno prijateljstvo Srbi i Jevreji „iskovali u mnogim zajedničkim stradanjima i nevoljama, jačajući da postojano, i zbog toga oba naroda gaje duboku svest o miru kao najvažnijem cilju i najuzvišenijem dobru“.

PREDSEDNIK VUČIČ SA ŠEIKOM ABDULOM BIN ZAJEDOM: „Ponosan sam na ovo prijateljstvo“ (FOTO)

– Uveren sam da će budućnost doneti snaženje naših odnosa na svim poljima, na dobro naše zajedničke otadžbine – Republike Srbije i želim Vam da predstojeći praznik proslavite zajedno sa svojim bližnjima, u obilju duhovne radosti i svakog dobra, poručio je predsednik Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter