Izvor: Alo.rs
05.04.2023 u 15:25
0

PREDSEDNIK VUČIČ SA ŠEIKOM ABDULOM BIN ZAJEDOM: „Ponosan sam na ovo prijateljstvo“ (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa ministrom za spoljne poslove i međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Abdulom bin Zajedom al Nahjanom.

– Za nas je ova poseta od najveće važnosti, ne samo zbog kontinuiteta u intenziviranju političkog dijaloga na visokom i najvišem nivou, već i zbog toga što je mudra i odgovorna politika lidera UAE pozicionirala ovu zemlju u sam vrh država bez kojih je teško ili nemoguće doneti bilo koju važniju geopolitičku odluku, napisao je predsednik Vučič na svom Instagram profilu.

Takođe, predsednik se zahvalio šeiku Mohamedu bin Zajedu al Nahjanu zbog toga što nastavlja da sarađuje sa Srbijom, i pozvao ga u posetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter