Izvor: kosovo online
29.12.2022 u 07:32
0

PREDSEDNIK VUČIĆ PORUČIO: „Srbi odlučili da uklone barikade, ali ako Kurti nastavi teror zatvoriće sever i biću uz njih“

Posle sastanka sa Kriznim štabom sa barikada predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da su Srbi na njegov predlog prihvatili da uklone barikade, ali da ništa ne veruju Aljbinu Kurtiju i u slučaju nastavka hapšenja i progona postaviće barikade koje više neće biti sklanjane.

-Imali smo teške razgovore, ali smo bili vrlo iskreni jedni prema drugima. Kako sam ja shvatio ovo je zaključak Štaba sa barikada. Rekli su mi ljudi da ne žele da idu protiv svoje države- rekao je Vučić.

Kako je naveo Srbi sa Kosova ne veruju kosovskim institucijama.

-Ja sam ih molio, ostavio sam ih same da donesu odluku i onda su mi uručili ovo što su na barikadama sastavljali. Srbi ne veruju u institucije- rekao je Vučić i pročitao tekst koji su mu predstavnici Srba dostavili.

-Jedino verujemo u državu Srbiju i u vas lično zbog toga zahtevamo jasno datu reč da imamo podršku za ono što sledi. Ako se nastavi teror mi ćemo zatvoriti sever Kosova zauvek za prištinske institucije, tražimo garanciju da nikada neće priznati nezavisnost Kosova“, pročitao je predsednik i dodao: „Krenu li da hapse Srbe zbog barikada, sve što posle toga preduzmete, ja stojim iza vas- kazao je.

-Barikade će biti uklonjene, ali nepoverenje nije uklonjeno- zaključio je Vučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter