Izvor: kosovo onlajn
29.12.2022 u 07:42
0

DEJAN PANTIĆ STIGAO KUĆI! Sin Predrag poručio: „Jako smo uzbuđeni i srećni!“ (VIDEO)

Dejan Pantić stigao je kući nakon 19 dana provedenih u pritvoru u policijskom punktu na administrativnom prelazu Jarinje, potvrdio je njegov sin Predrag Pantić.

Predrag Pantić je izjavio da se njegov otac oseća dobro, ali da još uvek nisu stigli da sednu i porazgovaraju, te da im još uvek nije ispričao kako su ga tretirali poripadnici Kosovske policije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-On se oseća dobro, nije se žalio na tretman, nismo stigli da porazgovaramo, jer svi zovu, ali bitno je da je stigao, da je dobro i da nema većih problema. Jako smo uzbuđeni i srećni- rekao je Pantić.

Istakao je da su svesni da još uvek nije sve gotovo, ali, kako navodi, mnogo je lakše sada kada je njegov otac kod kuće.

-Osećaj je neverovatan, ne znam još da li sanjam i da li je istina. Stigao je pre pola sata, dobro se oseća, zdrav je, ali je uznemiren. Ne žali se na tretman koji je imao tamo. Prvih nekoliko dana da, ali posle toga ne, onako kako smo mi imali informacije tako je i bilo. Znamo da nije ovo konačno oslobađanje, ali jedan veliki korak za nas što je on došao kući. Mnogo nam je lakše, jer smo zajedno i nadamo se da je ovo početak kraja ove agonije i da će sve ostalo da se reši i da će ovaj narod da krene normalno da živi i da se noramlizuje situacija.

On je zahvalio svima na podršci.

-Hvala ljudima na barikadama i svima koji su doprineli da moj otac dođe kući i ne znamo šta bi bilo bez njih. Čekamo dalje reakcije i dalja postupanja prema njemu- zaključio je on.

Podsetimo, bivši policajac Dejan Pantić uhapšen je na administrativnom prelazu Jarinje 10. decembra. Njegovo hapšenje bilo je razlog da Srbi na severu Kosova postave barikade i onemuguće njegovo prebacivanje u Prištinu. Nakon 19 dana odlučeno je da Pantiću bude određen kućni pritvor.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter