Izvor: BSC happy portal
12.05.2023 u 22:31
0

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OGLASIO NA INSTAGRAMU: „Ovde smo nas troje, Ana, Siniša i ja“ (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je ponovo pozvao na skup zakazan 26. maja u Beogradu. On je na Instagramu objavio fotografiju sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim.

Predsednik Aleksandar Vučić: „Za Srbiju je važno da čuva decu i svoje nacionalne interese. To je za Srbiju od presudnog značaja!“

„Ovde smo samo nas troje, Ana, Siniša i ja. Pokušao sam, ali mi nije uspelo, da od nas troje napravim devetoro. Zato, 26.maja, za ujedinjenu Srbiju! Nema falsifikata i fotošopa!“. napisao je ispod fotografije predsednik, aludirajući na to što društvenim mrežama kruži fotomontaža sa skupa opozicije na kojoj je predstavljen veći broj demonstranata od stvarnog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter