Izvor: BSC happy portal
26.07.2023 u 19:10
0

„DAN ZAVRŠAVAMO VOŽNJOM BRODOM“: Predsednik Vučić sa Žiofreom i Gorijem u Beogradu na vodi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je sa ambasadorom Evrospke unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom i italijanskim ambasadorom Lukoim Gorijem, posle celodnevnih zajedničkih aktivnosti, boravio u Beograd na vodi.

„VERUJEM DA ĆEMO ZAJEDNO USPETI DA UREDIMO OVU SKRIVENU LEPOTU SRBIJE“ Predsednik Vučić sa Žiofreom obišao Oblačinsko jezero

„Ceo dan smo proveli sa predstavnicima EU razgovarajući o temama od značaja za našu zemlju. Dan završavamo vožnjom brodom, a ja sam iskreno ponosan što sam imao priliku da im pokažem koliko je Srbija lepa i sa auto-puta, ali i sa reka.

Sa Emanuelom Žiofreom i ambasadorom Lukom Gorijem razgovaram o mogućnostima dodatnih ulaganja u naše reke, njihovo ulepšavanje i čišćenje, kako bi još više pokazale svu svoju lepotu i potencijale koje treba iskoristiti na najbolji mogući način.

P.S. Ambasador Italije Luka Gori je došao, kao što vidite, u dresu Fiorentine. Verujem da će optimizam za nekoliko sati malo da mu splasne. 😉😉😉“, napisao je predsednik na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas, zajedno sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom, i Oblačinsko jezero.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter