Izvor: tanjug
16.01.2022 u 12:04
0

PREDSEDNIK VUČIĆ ZA BBC: Ðokovića tretiraju kao serijskog ubicu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da je australijska vlada „mučila“ Novaka Ðokovića i da je on „tretiran kao serijski ubica“.

Vučić je za BBC rekao i da je današnja odluka mogla da bude doneta i pre 10 dana, i dodao da nema sumnje da bi Ðoković bio tretiran „potpuno drugačije“ da nije iz Srbije.

„On je došao u Australiju uz medicinsko izuzeće, a onda ga maltretirate deset dana. Zašto ste to uradili? Je li to lov na veštice prema njemu? To je nešto što niko ne može da razume“, kazao je predsednik Vučić.

On je dodao da veruje da Novak nije time ponižen.

„Oni koji su poniženi su ljudi koji su organizovali ovaj proces lova na veštice“, poručio je predsednik Vučić.

Najbolji teniser sveta izgubio je spor pred Federalnim sudom Australije, uskraćena mu je viza i u najkraćem roku mora da napusti zemlju, saopšteno je danas posle višesatnog sudskog procesa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter