Izvor: Happy BSC
06.08.2022 u 09:47
0

PREDSEDNIKOVE REČI ODZVANJAJU: Srbija se osvešćuje, pokazala da ZNA DA PAMTI

Srpska napredna stranka oglasila se na svom Instagram profilu.

SNS je podelila fotografiju sa skupa u Novom Sadu sa obeležavanja godišnjice zločinačke akcije “Oluje” na kojoj su napisali reči koje je predsednik Srbije rekao u Novom Sadu –  “Srbija se osvešćuje i pokazala je da zna da pamti, da se seća, da ume da poštuje tuđe žrtve, ali da ume da čuva sećanje na svoje žrtve”.

VUČIĆ ČESTITAO DAN RUDARA: Srbija je ponosna na vaše rezultate!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ovo je jasan pokazatelj da Srbija danas na čelu sa Aleksandrom Vučićem nije ista ona Srbija od pre 10 godina, Vučićevo državno liderstvo prožima se celom zemljom koja ne želi da zaboravi zločine izvršene nad svojim narodom.

* Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter