Izvor: Kurir.rs/Beta
02.10.2022 u 12:28
0

PREMIJERKA BRNABIĆ U SPOMEN-PARKU JAJINCI: Izazovi sa kojima se Srbija suočava su strahoviti!

Premijerka Ana Brnabić rekla je da su „izazovi sa kojima se naša Srbija danas suočava strahoviti, živimo u vremenu koje je najteže u prethodne dve decenije, od 1999. godine“, kada su u „slučaju Srbije brutalno pogaženi principi Povelje Ujedinjenih nacija“.

– Gaženje povelje Ujedinjenih nacija i principa međunarodnog prava u slučaju Srbije i tada je bilo potpuno jasno svima koji su želeli da vide i razumeju otvorilo je Pandorimu kutiju a selektivno tumačenje principa medjunarodnog prava doveli su svet do ovoga gde smo danas – rekla je danas Brnabić, na obeležavanju Dana sećanja na stradanje Srba, Roma i Jevreja, u Spomen-parku Jajinci, u Beogradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je naglasila da je „zato pritisak koji danas Srbija trpi direktno srazmeran stepenu licemerja velikih sila koje nas pritiskaju“.

Prema njenim rečima, „savest Srbije je mirna jer nikog ne ugrožava, poštujemo principe medjunarodnog prava i ne tumačimo ih od slučaja do slučaja, nemamo dvostuke aršine“.

Premijerka Brnabić ponosna: „Srbija je među 10 zemalja sveta koje su najviše napredovale u digitalizaciji javne uprave“

– Mi ne gledamo u tudje dvorište, nikome ne radimo iza ledja i pomažemo svima kojima možemo. Privrženi smo miru i regionalnoj saradnji, o čemu inicijartiva „Otvoreni Balkan“ najbolje svedoči – naglasila je Brnabić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter