Izvor: tanjug
05.09.2022 u 13:32
0

PREMIJERKA OŠTRO ODGOVORILA KURTIJU: „Volela bih da vidim tu demokratiju kada znamo da je Srbima uskraćeno pravo glasa“

Premijerka Srbije Ana Brnabić osvrnula se i na izjavu Aljbina Kurtija koji je rekao da „Brnabić može da dođe na (tzv.) Kosovo da vidi koliko je ono demokratsko“, istaknuvši da bi volela da vidi tu demokratiju kada znamo da je Srbima na Kosovu i Metohiji uskraćeno pravo glasa.

UVEK ĆEMO BITI UZ NAŠ NAROD NA KIM! Brnabić: „Da porodice ovde ostanu, da vide svoju budućnost i rast plata i penzija“

– Mislim da to bolje pokazuje stanje demokratije i vladavine prave na Kosovu. A druga stvar, to je nepoštovanje mnogih sporazuma, Priština ne poštuje međunarodne sporazume, Priština nije implemetirala briselske sporazume, nije formirala ZSO, čekamo duže od devet godina – kazala je Brnabić. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Premijerka Srbije je istakla da je „osnivanje ZSO osnova Briselskog sporazuma“. 

– Dok nemamo ZSO nemoguće je razgovarati o drugim sporazumima. Predsednik Vučić je uspeo da u okviru onoga što je Borko Stefanović potpisao sa Editom Tahiri, sačuva srpske lične karte ali i osigura prisustvo Srbije na Kosovu i Metohiji. Spremni smo da razgovaramo i budemo za pregovaračkim stolom u vezi svega što doprinosu miru i stabilnosti i bezbednosti.  

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter