Izvor: beta
01.09.2023 u 13:54
0

PRST U OKO SRBIMA: Gradonačelnik Severne Mitrovice „Neću podneti ostavku“

Gradonačelnik Severne Mitrovice Erden Atić izjavio je da neće podneti ostavku na mesto gradonačelnika, ukoliko ne bude smenjen peticijom, prenosi danas Kossev.

Atić je za RTK rekao da pozdravlja čin Ministarstva administracije lokalne samouprave, koje završava izradu administrativnog uputstva, čime će građanima biti omogućeno da putem peticije zatraže smenu gradonačelnika.

MAKEDONIJA JABUKA RAZDORA: Tajne i javne diplomatske aktivnosti Milovana Milovanovića na stvaranju saveza sa Bugarskom

Bez sumnje, to je pozitivan korak. Kao što znate, radi se o administrativnom uputstvu koje se odnosi na sve opštine Kosova, a ne samo na četiri severne opštine. Ono važi za sve opštine, ukupno 38, objasnio je Atić.

Mislim da nije potrebno da dam ostavku. Verujem da će administrativno uputstvo pronaći odgovarajuću formulaciju za ovu situaciju. Ovo uputstvo se sprovodi zbog volje meštana ovih opština. Ako se ova peticija ne realizuje, ne smatram da je razumno da podnesem ostavku, naglasio je on.

Ustav Kosova definiše našu ulogu, ni više, ni manje. Moj zadatak je da obavljam mandat gradonačelnika, a sve ostalo je nebitno, zaključio je Atić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter