Izvor: 24SEDAM.RS
12.02.2024 u 17:28
3

SRBI PROTESTUJU ZBOG ODLUKE KURTIJA: „Ukidanjem dinara ukida nam se parče hleba, život!“

Odlukom Aljbina Kurtija o ukidanju dinara ugrožava se ostanak i opstanak Srba na njihovim ognjištima

Srbi sa KiM okupili su se danas u 12 časova u Kosovskoj Mitrovici na velikom protestnom opštenarodnom skupu, kojim žele da skrenu pažnju čitavom svetu i međunarodnoj zajednici na svoj obespravljen položaj, posebno zbog odluke Prištine i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija o ukidanju dinara kojom im se ugrožava ostanak i opstanak na njihovim ognjištima.

NOVA HAPŠENJA ZBOG PROSTITUCIJE U BEOGRADU : Ovo je bila njegova uloga u lancu, policija intenzivo traga za ostalim!

 

Prisutni građani su nosili zastave Srbije i transparent „UN USA 1244 HELP“, „Evropo otvori oči“, „Bez socijalnih primanja nećemo imati ni za hranu“, „Ovo je okupacija“, „Penziju sam čitav život sticao, ne dam je Kurtiju“. Prisutni su i predsednik i potpredsednik Srpske liste Zlatan Elek i Dragoša Milović.

Skup je počeo himnom „Bože pravde“.

Dušanka Đorović iz Udruženja ujedinjenih penzionera prva se obratila

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “SRBI PROTESTUJU ZBOG ODLUKE KURTIJA: „Ukidanjem dinara ukida nam se parče hleba, život!“”

  1. Samo napred braco i sestre na Srpskom Kosovu i Metohiji. Protestvujte ako treba svaki dan. Neka Amerikanci i Evropljani koji podrzavaju fasistu Kurtija razmisle o svojim postupcima. Strpite se braco i sestre na Srpskom Kosovu i Metohiji, nemojte napustati svoja vjekovna ognjista. Ukraina je na kolenima. Rusija do ljeta pobjedjuje Ukrainu i NATO, izlazi na Dunav. Ponovo cemo osloboditi Srpsko Kosovo i Metohiju. Kurti i njegovi siptari bjezati ce glavom bez obzira. Tko ne pobjegne tj tko nam pruzi otpor bit ce ubijen. Zivjela bratska Rusija. Zivjela Srbija 🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa kad idu na odmor ovi iz Mitrovice po CG HR GRCKOJ plscaju u evrima. U Mitrovici gde sam kupovao u prodavnicama kaficima restoranima na pijaci nije bio problem kad sam placao u evrima. Sta reci lud narod.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter