Izvor: happy
12.02.2024 u 17:11
1

NOVA HAPŠENJA ZBOG PROSTITUCIJE U BEOGRADU: Ovo je bila njegova uloga u lancu, policija intenzivo traga za ostalim!

Osumnjičenom se stavlja na teret da je zajedno sa osumnjičenima V.S. i S.L., koji su uhapšeni pre nekoliko dana i sa osumnjičenima U.P. i M.P.

Osumnjičeni I. Z. (26) uhapšen je u nastavku akcije hapšenja učesnika u lancu prostitucije koja je sprovedena od strane Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i policijskih službenika PU za grad Beograd.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je zajedno sa osumnjičenima V.S. i S.L., koji su uhapšeni pre nekoliko dana i sa osumnjičenima U.P. i M.P., za kojima se intenzivno traga, preduzeo radnje navođenja, podsticanja i organizovanja predaje oštećenih ženskih lica drugim licima radi prostitucije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, a dana 14.02.2024. godine će biti saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja da, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, radi na otkrivanju svih učenika predmetnog događaja, rasvetljavanju svih činjenica i razbijanju lanca prostitucije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NOVA HAPŠENJA ZBOG PROSTITUCIJE U BEOGRADU: Ovo je bila njegova uloga u lancu, policija intenzivo traga za ostalim!”

  1. Bravo. Sve pohapsiti i osuditi najstrozom zatvorskom kaznom . Povvale za Policiju, Tuzilastvo , Sud . Pohvale za Vucica i SNS. Svi vi koji ste zloupotrebljavali djevojke, zene , podvodili ih pod prostitusjon da bi vi zaradjivali na tim jadnim djevojkama, zenama treba da odgovarate. Pravda je spora ali dostizna. Nisu vam na vlasti izdajnici, nasilnici, ljigavci, zapadne sluge, smrdljive hijene iz Djilasove opozicije. Zivjela Srbija 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter