Izvor: tanjug
20.12.2022 u 18:54
0

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Do 15. januara popravka oštećenja na Pančevačkom mostu od 20h do 5 ujutru

Na naplatnoj stanici Beograd – Mali Požarevac, u smeru Beograd – Niš sutra od 9 do 16 časova planirani su radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, pa će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, saopštili su Putevi Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zbog izgradnje sektora B6 obilaznice oko Beograda – postavljena je signalizacija na prilazu ulice Slavka Miljkovića Kružnom putu, na 50 m pre skretanja za Resnik. Ulica Slavka Miljkovića je zatvorena za saobraćaj do 1. februara ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Na deonici Kikinda -Rusko Selo u toku su radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa i ugrađivanje asfaltnih slojeva na putu, a trebalo bi da budu završeni do 23. decembra, uz  naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Beograd – Pančevo, ka Pančevu do 15. januara odvijaju se radovi na popravci oštećenja na Pančevačkom mostu. Radovi se obavljaju od ponedeljka do petka od 20 do 5 časova i vikendom takođe od 20 do 5 časova. Tokom izvođenja radova, za saobraćaj zatvorena desna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija levom saobraćajnom trakom.

 Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima Gradina i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minutam dok na prelazima Šid i Sremska Rača teretna vozila čekaju 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter