Izvor: Alo.rs
22.10.2023 u 18:03
0

RADNA NEDELJA PREDSEDNIKA SRBIJE: „Završili smo projekte od istorijske važnosti“

Predsednik Vučić ponosan na projekte koji su se realizovali ove nedelje

Iza predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, nalazi se još jedna radna nedelja, ispunjena mnogim važnim sastancima, ali i projektima koji su od istorijske važnosti za Srbiju.
– U nedelji za nama uradili smo istorijske stvari za Srbiju. Poseta NR Kini će, tek u godinama koje dolaze, pokazati koliko je u svakom pogledu bila značajna.

Posebno sam ponosan na to što smo, posle pola veka, konačno završili i otvorili stanicu Prokop. Sve ovo, ali i mnogo više, uspeli smo zahvaljujući slozi i jedinstvu našeg naroda, koji je imao poverenja i dao podršku za hrabre odluke koje smo dosad donosili, a sve kako bi Srbija brže išla napred.

Slaba vlast bi donela slabiju Srbiju, a tu nema ni uspeha, ni razvoja, ni budućnosti. Sve projekte koje smo završili, kao i one koje smo započeli i koje ćemo tek raditi, svu našu borbu za interese naše zemlje i naroda, moguće je ostvariti samo ako nastavimo zajedno da radimo i zajedno sanjamo snove za Srbiju. Zato se nećemo zaustaviti, ujedinjeni nastavljamo da radimo i izgrađujemo našu zemlju, čuvamo svaki njen pedalj i borimo se za interese svog naroda – napisao je predsednik na svom Instagram profilu.

Kako je to sve izgledalo, pogledajte u videu koji sledi:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter