Izvor: BSC HAPPY
09.04.2023 u 11:47
0

RADNA NEDELJA PREDSEDNIKA VUČIĆA: „Mnogo važnih sastanaka i susreta je za nama“ (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu “budućnostsrbijeav” objavio je video snimak u kom je prikazano kako je protekla još jedna radna nedelja.

PREDSEDNIK VUČIĆ SA POLITIČKIM PREDSTAVNICIMA SRBA SA KIM: „To je njihov dom i otadžbina, tako je bilo, tako će i biti (FOTO)

– Mnogo važnih sastanaka i susreta je za nama, a mnogo rada i značajnih razgovora nam tek predstoji. Poseta dragog prijatelja, šeika Abdule bin Zajeda al Nahjana, od velikog je značaja za Srbiju i njen dalji razvoj, kao i važni razgovori o jačanju saradnje u mnogim oblastima, koje sam vodio sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni. Otvaramo novo poglavlje u bilateralnim odnosima i sa Gvinejom Bisao, o čemu sam, između ostalog, razgovarao sa dragim gostom Beograda, predsednikom Umarom Sisoko Embaloom, napisao je predsednik na svom profilu.


Predsednik je na kraju poručio da nastavljamo da jačamo partnerstva i prijateljstva, razvijamo našu zemlju uz zaštitu nacionalnih i državnih interesa, kako je rekao,  Srbija neće usporiti svoj rast samo uz odgovornu politiku i jasnu viziju moderne i uspešne zemlje, kojoj svakodnevno težimo, napisao je on između ostalog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter