Izvor:
08.10.2019 u 11:05
0

RAKA RADOVIĆ O POZICIJI SRBIJE U MEĐUNARODNOJ POLITICI: Mi moramo biti neutralni!

Političar Radovan Raka Radović otkrio je da Srbija mora da nastavi sa politikom pregovora i saradnje jer samo tako možemo napredovati. U razgovoru za Happy portal Radović je istakao da su nove investicije i putevi ključ ka boljitku i da Srbija mora da ostane neutralna.

– Svaka prijateljska poseta je dobra za Srbiju. Ne samo Erdogana, već i Kineza, Indusa, pa vi imate više od pola sveta. Mora se sve učiniti da se mržnja između Srba i Muslimana svede na najmanju meru. Možda neće moći da se ukine, ali da se svede na najmanju meru. Ovaj put što se planira i investicije oko proizvodnje mislim da je sve to za bolju budućnost. Situacija na Kosovu će zavisiti od Rusije i Amerike. Jednostavno Amerika mora da shvati da više nije svetski žandar. Sram ih bilo za bombardovanje 1999. godine. Evropska unija i Nato pakt me ne zanimaju. Za Srbiju je alternativa da bude neutralna. I vojno neutralna i politički neutralna. Srbija treba da održava dobre odnose sa svima onima koji pružaju ruku prijateljstva i da oseti da li je ta ruka prijateljska ili nije – zaključio je Raka Radović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter