Izvor: TANJUG
02.11.2022 u 15:16
0

„RUSKO NAORUŽANJE TREBA STALNO UNAPREĐIVATI“ Putin ne pita šta košta!

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da rusko naoružanje treba stalno unapređivati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Putin je, na sastanku sa članovima Koordinacionog saveta za snabdevanje Oružanih snaga, rekao da je potrebno da se osigura konkurencija između proizvođača tehnike i opreme za vojsku.

-To se odnosi i na samo oružje koje se mora stalno, kontinuirano usavršavati i ostati efikasno. Za to je, ponavljam, važno da se obezbedi aktivna konkurencija između proizvođača i konstruktora- rekao je Putin. 

Dodao je da je konkurencija uvek važna za efikasan rad privrede, „ali u ovom slučaju je od posebnog značaja“.

Putin je precizirao da za svaki element opreme treba uzeti u obzir mišljenje onih koji ga direktno koriste, a reč je o opremi, i kompletima prve pomoći, i drugim, naizgled, beznačajnim stvarima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter