Izvor: HAPPY BSC
10.12.2022 u 13:05
0

RUŽIĆ UPUTIO VAŽNU PORUKU STUDENTIMA: Ministar izdao nalog da se proširi rang-lista za dodelu studentskih kredita!

Povodom informacije koja se pojavila u javnosti o smanjenom broju studentskih kredita za ovu školsku godinu, Ministarstvo prosvete obaveštava sve studente koji su konkurisali za ovaj vid podrške da će ona biti obezbeđena u istom obimu ka i prethodnih godina.

MINISTAR RUŽIĆ: Kazne treba da budu poruka i da deluju preventivno na sve koje pomisle da mogu da počine nasilje!

Nakon objavljene preliminarne liste i juče usvojenog budžeta Republike Srbije za 2023. godine, ministar je izdao nalog komisiji za kredite da u hitnom zasedanju objavi proširenu preliminarnu listu do srede 14. decembra 2022. godine, u skladu sa uvećanim finansijskim sredstvima i u skladu sa zakonskom procedurom. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Prioritet Ministarstva jesu učenici i studenti i podrška njihovom obrazovanju. Drago mi je da novim budžetom održavamo kontinuitet i u dodeli stipendija i kredita koji je važan za celokupno društvo, rekao je ministar prosvete Branko Ružić i dodao da su sve aktivnosti prethodnih godina bile usmerene u tom cilju.

– Pored uvećanih mesečnih iznosa za stipendije i kredite, intenzivno radimo na pripremi projekata kojima ćemo povećati smeštajne kapacitete i uslove u studentskim domovima, a predstoje nam velika ulaganja u izgradnju i opremanje fakulteta, rekao je ministar.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter