Izvor: HAPPY BSC
10.12.2022 u 13:33
0

„DA NIKO NE BUDE IZOSTAVLJEN“: Ministarka Kisić istakla da je cilj izgraditi jednako društvo koje brine o svakom svom stanovniku!

Godine su samo broj i one neminovno nose sa sobom starenje, a suština je da, bez obzira na razlike u godinama, negujemo razumevanje i poštovanje i međugeneracijsku saradnju, poručila je ministarka za brigu o porodici i demografiju prof. dr Darija Kisić na okruglom stolu „Da niko ne bude izostavljen“ – solidarnost za sve generacije, koji je organizovan povodom 10. decembra, Međunarodnog dana ljudskih prava.

DARIJA KISIĆ SE SVIM SNAGAMA BORI PROTIV NASILJA NAD ŽENAMA: Jedan od ciljeva i sprečavanje maloletničkih brakova!

– Kada je u pitanju međugeneracijska saradnja, to vrlo zvanično i protokolarno zvuči, ali je u stvari vrlo jednostavno. U skoro svakom domu imamo par generacija, ne slažemo se baš po svim pitanjima, ali je bitno da uvažavamo jedni druge, da se razumemo, učimo jedni od drugih i pružamo međusobnu podršku i pomoć kada je to potrebno, navela je Kisić čestitajući Međunarodni dan ljudskih prava.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministarka Kisić je istakla da bez obzira na životno doba moramo da radimo zajedno i na primeru međugeneracijskog uvažavanja pokažemo koliko smo kao društvo zreli.

Kako je dodala, dalja izgradnja društva jednakih mogućnosti, društva koje jača solidarnost, uvažava i prihvata razlike, društva koje brine o svakom svom stanovniku, biće i u narednom periodu jedan od glavnih ciljeva rada svih institucija Republike Srbije.

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju je veran partner u svim aktivnostima koje su usmerene ka ovom cilju, a naša misija je da povežemo mlade i stare, koji su podjednako važan resurs svakog društva, rekla je prof. dr Kisić.

Društveni dijalog „Da niko ne bude izostavljen – solidarnost za sve generacije“ održan je u okviru skupa „Da niko ne bude izostavljen – u susret obeležavanju 75 godina

Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima“, koji je povodom Međunarodnog dana ljudskih prava organizovalo Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, pod pokroviteljstvom premijerke Ane Brnabić, u Domu Narodne skupštine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter