Izvor: Tanjug
29.10.2022 u 10:30
0

SAMO 20 SRBA PREREGISTROVALO VOZILA: Svečlja izjavio da Priština neće odustati od odluke o promeni tablica

Ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja rekao je da je samo 20 automobila Srba sa severa KiM preregistrovalo vozila na RKS tablice, ali je dodao da Priština neće odustati od odluke o promeni tabilica.

AMBASADOR HIL RAZOČARAN: „Dozvolili smo bitnim pitanjima da se gurnu u stranu jer nisu zabavna kao priča o tablicama“

On je na konferenciji za novinare nakon sednice vlade naveo da od 21. aprila naredne godine neće moći da saobraćaju automobilima koji nisu registrovani na RKS i ocenio da nema razloga da dođe do eskalacije sukoba na severu pokrajine, prenosi Kosovo onlajn.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Nema razloga za eskalaciju. Odluka je doneta zakonito i institucije su opredeljene da ovu odluku sprovedu – rekao je Svečlja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter