Izvor: Tanjug
28.07.2022 u 16:32
0

SASTANAK DAČIĆA I ČEN BO Predsednik Skupštine Srbije nada se da će unapređenje saradnje sa Kinom biti prioritet i za naredni saziv!

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić razgovarao je sa ambasadorkom Kine u Srbiji Čen Bo o bilateralnim odnosima i strateškoj saradnji dve zemlje.

Dačić je istakao da je Srbija pored intenzivnog političkog dijaloga na svim nivoima, veoma zadovoljna i nivoom parlamentarne saradnje dve zemlje u prethodnom periodu, saopštila je Skupština Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Takođe je izrazio nadu da će novi saziv parlamenta, koji će biti konstituisan u ponedeljak, 1. avgusta, nastaviti da radi u istom duhu.

Dačić je napomenuo da je u Dvanaestom sazivu Narodne skupštine poslanička grupa prijateljstva sa Narodnom Republikom Kinom brojala je čak 122 poslanika i izrazio uverenost da će formiranje nove grupe prijateljstva i unapređenje saradnje sa Kinom biti prioritet i za naredni saziv.

PORUKA PODRŠKE IZ KINE Ambasadorka Čen Bo donela je pismo ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu! (FOTO)

Ambasadorka Čen Bo rekla je da smatra da su bilateralni odnosi na istorijskom maksimumu, a kineska strana ih ocenjuje kao „svevremene odnose čeličnog prijateljstva“.

Ona je rekla da u političkim odnosima nema otvorenih pitanja i da odnose dve zemlje karakteriše visok stepen uzajamnog poverenja i međusobna podrška u najvažnijim pitanjima.

Sagovornici su se složili da nastave uspešnu saradnju u nakon formiranja novih državnih organa Republike Srbije, navodi se u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter