Izvor: Tanjug
24.10.2023 u 21:03
1

SASTANAK U ČETIRI OKA: VUČEVIĆ DOČEKAO TURSKOG MINISTRA ODBRANE!!!

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević dočekao je večeras ministra nacionalne odbrane Republike Turske Jašara Gulera, koji je doputovao u zvaničnu posetu Republici Srbiji.

Ministar Vučević, tom prilikom, poželeo je dobrodošlicu turskom kolegi i izrazio zadovoljstvo zbog prilike za susret i razgovor o temama od obostranog interesa, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

U okviru dvodnevne posete, ministri Vučević i Guler razgovaraće o aktuelnoj bezbednosnoj situaciju u zemlji, regionu i svetu, kao i o saradnji u oblasti odbrane.

Ministri odbrane Srbije i Turske imaće sutra tet-a-tet razgovore, a nakon toga uslediće i zvanični razgovori delegacija dve zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SASTANAK U ČETIRI OKA: VUČEVIĆ DOČEKAO TURSKOG MINISTRA ODBRANE!!!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter