Izvor: Happy BSC
17.01.2022 u 14:45
0

Selaković čestitao Osmaniju ponovni izbor za šefa diplomatije Severne Makedonije

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković čestitao je danas kolegi Bujaru Osmaniju ponovni izbor na funkciju ministra inostranih poslova Severne Makedonije, uz uverenje da će zajedničkim naporima dodatno unaprediti tradicionalno prijateljske odnose dveju država. 

– Biće mi čast da zajedno sa Vama nastavim da radim na daljem obogaćivanju naše odlične bilateralne saradnje i jačanju bliskih veza dveju zemalja, na dobrobit naših građana, kao i stabilnosti i prosperiteta čitavog regiona. Uveren sam u to da će u periodu pred nama biti intenziviran politički dijalog na visokom i najvišem nivou, doprinoseći produbljivanju dobrosusedske saradnje – navodi se u čestitki. 

Šef srpske diplomatije je ponovio da visoko ceni dosadašnji rad ministra Osmanija na razvoju pozitivne dinamike naših dobrosusedskih odnosa i njegovo zalaganje za njihovo dalje osnaživanje, kao i da se raduje skorom susretu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter