Izvor: Novosti
30.01.2024 u 20:23
0

SJAJNE VESTI IZ HAGA: Oglasio se sin Ratka Mladića

Nekadašnji komandant Glavnog štaba Vojske Republike Srpske general Ratko Mladić, kojem je nedavno ugrađen pejsmejker, osjeća se nešto bolje, a u toku je procedura u vezi sa određivanjem datuma kada bi lekari Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske mogli da ga pregledaju, rekao je generalov sin Darko Mladić.

– Postoperativni tok je za sada u redu. On kaže da se nešto bolje oseća, mada je to promenljivo – rekao je Darko Mladić.

Što se tiče ranije zatražene posete tima lekara UKC Republike Srpske iz Banjaluke, Mladić kaže da se sa medicinskom službom Haškog mehanizma i dalje razgovara o datumu i tehničkim detaljima kako bi se ta poseta ostvarila.

OGLASIO SE SIN RATKA MLADIĆA: Lekarski tim UKC Srpske spreman da ode u Hag, evo šta se čeka

– Još nismo dobili datum od Tribunala kad oni mogu da dođu. Očekujemo da nam daju datum ove ili sledeće nedelje – rekao je Darko Mladić.

Nekadašnji komandant Glavnog štaba Vojske Republike Srpske general Ratko Mladić operisan je 8. januara u holandskoj bolnici kada mu je ugrađen pejsmejker. Već sledećeg dana on je vraćen u pritvorsku sobu u Sheveningenu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter