Izvor: Alo.rs
15.06.2023 u 12:24
0

SMENJEN DIREKTOR EPS: Tomašević nije više na dužnosti

V.D. direktor Elektroprivrede Srbije Miroslav Tomašević smenjen je sa te funkcije, prenose mediji.

Kako je ranije najavljeno, novi Nadzorni odbor koji je imenovan prošle nedelje i koji čini sedam članova, od kojih tri Norvežanina, izabraće novog generalnog direktora u narednom periodu, prenose mediji.

SASLUŠANI OSUMNJIČENI ZA MALVERZACIJE U EPS-u: Ojadili budžet za 76 miliona dinara, a ovako su se branili u tužilaštvu

Da podsetimo, ranije se na društvenim mrežama pojavio snimak koji dosta dobro ilustruje razmere javašluka u EPS i u kome se jasno vidi da čovek kao prevozno sredstvo koristi kašiku velikog bagera.

Sve ovo objavljeno je pošto su se u javnosti pojavile razmirice između, sada već bivšeg v.d. direktora Tomaševića i ministarke rudarstva i energetike Dubravke Đedović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter