Izvor: Happy BSC
14.04.2022 u 14:18
0

SRBI SU SAMI PALILI SVOJE CRKVE NA KOSOVU! Izrečene su NAJNOVIJE SRAMNE TVRDNJE iz Prištine, ovo je van svake pameti

Izjave nekih albanskih političara sa Kosova da su Srbi uništili sopstvene crkve su apsurdne i nemoralne, saopšteno je na Tviter nalogu manastira Visoki Dečani, javlja Kosovo online.

Predsednik Socijaldemokratske inicijative Kosova Fatmir Ljimaj, podsetimo, izjavio je da sumnja da je nerede 17. marta 2004. godine organizovala tajna služba Srbije“, kao i da „postoje indicije da je tajna služba Srbije palila pravoslavne crkve“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Manastir Visoki Dečani oglasio se ovim povodom.

ALBANIJA PRED UJEDINJENE NACIJE IZNOSI PRIŠTINSKU AGENDU! Ovo je PRST U OKO Srbiji, Tirana i Priština sprovode u delo PAKLENI PLAN

“Izjave nekih albanskih političara sa Kosova da su Srbi uništili sopstvene crkve su apsurdne i nemoralne. Albanski ultranacionalisti sa Kosova uništili su 150 srpskih pravoslavnih crkava na Kosovu i mnogi od ovih vandalskih činova su snimljeni. Za ove zločine niko nije odgovarao”, navodi se na Tviteru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter